Opi OP-laiselta päivä!

 Moikka!

Meidän koko tiimi osallistuin opi OP-laiselta päivään 25.11. Päivä järjestettiin Teamsissa. 

Opittiin tosi paljon uutta esimerkiksi pankin monipuolisista työtehtävistä, yrittäjyydest, säästämisestä ja OP:n kesätyömahdollisuuksista. Päivän aikana saimme esittää kysymyksiä puhujille ja osallistuimme myös Workshoppeihin joissa aiheina olivat "Kai säkin oot jo lukenut tän OP:n somesta"- mistä me tavoitamme sinut ja "Tähän mä niin haluan osallistua"- kehitä mielenkiintoisin tapahtuma ikinä. OP:ssa on monenlaisia työtehtäviä ja päivässä oli todella mukava saada kuulla eri työtehtävissä olevien puheenvuoroja. 

Mieleen painuvinta päivässä oli meidän mielestä Allu Koskisen puheenvuoro, jossa hän kertoi miten hänestä oli tullut yrittäjä ja, missä yrityksissä hän on mukana. Hän kertoi yrittäjyyden "kultajyvät", jotka olivat : 1. Riskit 2. Verkostoidu 3. Luovuus/erottavuus 4. Win to win- periaate 5. Luottamus ja luotettavuus 6. Rakkaudesta lajiin 7. Ei ole ongelmia on vaan pulmia, joihin on löydettävä ratkaisu 8. Media 9. Lomat ja hyvinvointi 10. Ystävät ja perhe

Opittiin myös, että OP tarjoaa 15-17 vuotiaille yhteistyössä yritysten kanssa mahdollisuuden tutustua työelämään. OP siis maksaa nuoren palkan kahdeksi viikoksi. OP Oulu työllistää vuonna 2021 50 nuorta.

-Jenni

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hallituksen kokous

NY semifinaalit!

NY-Seminaari