Yhteenveto digimarkkinoinnin YouTube videoista

 Meillä jäi mieleen YouTube videoista paljon hyviä vinkkejä ja aiomme parhaimman mukaan hyödyntää niitä omassa digimarkkinoinnissamme.

Ensimmäinen video kertoi siitä, miksi Instagramissa kannattaa muuttaa tili yritystiliksi. Silloin saa paljon monipuolisemmat tiedot mm. meidän sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron ja sitä kautta asiakas voi olla suoraan yhteydessä meihin. Yritystilillä pystyy myös seuraamaan kävijätietoja ja voi nähdä mitkä julkaisut menestyvät parhaiten. Näet myös kuinka moni on klikannut sivustolle ja kuinka moni on käynyt katsomassa profiilia. Kohderyhmistä saa helposti selville seuraajien iän, sukupuolen ja sijainnin. Instagramin yritystili kannattaa myös yhdistää Facebookkiin.

Toinen video kertoi markkinointi vinkkejä. Siitä päällimmäisenä jäi mieleen se, että ihminen huomaa heti Instagram profiilista millainen yritys on ja mitä se tarjoaa. Tämän takia päivitysten ja kuvien tulee olla hyviä ja visuaalisia. Bion tekstin tulee myös olla hyvä. Kannattaa tehdä yhteistyötä oman toimialan yrittäjien kanssa, joilla on paljon seuraajia. Pitää olla aktiivinen eli tykkäillä ja kommentoida saman toimialan yritysten julkaisuihin. Myös voi laittaa viestiä muille yritykselle ja saada näin jotain yhteistyötä aikaan. Arvontojen ja kisojen pitäminen toimii todella hyvin. Suunnitelman tekeminen päivityksistä helpottaa ja säästää aikaa. 

Kolmas video käsitteli yleisimpiä Instagram mokia. Niistä jäi mieleen se, että kohokohtia kannattaa hyödyntää. Niissä voi esimerkiksi esitellä yritystä tai tuotteita. Julkaisuihin kannattaa merkitä sijainti, koska sitä kautta voit saada uusia seuraajia ja asiakkaita. Muista käyttää oikeanlaisia hashtageja. Ne kannattaa miettiä tarkasti ja laittaa julkaisuihin noin 5-10 sellaista. Videoiden julkaisua kannattaa hyödyntää, niissä saa kerrottua asiaa tehokkaammin. Älä mainosta liikaa, koska ihmisiä ei kiinnosta katsella pelkkiä mainoksia.

- Jenni

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hallituksen kokous

NY semifinaalit!

NY-Seminaari